Onbekende vrouw overrompelt Gerard Joling

Gerard Joling is flink geschrokken afgelopen zondag. De 59-jarige zanger werd aan zijn deur volkomen overrompeld door een onbekende vrouw die zijn woning aan de Uiterweg binnendrong. In een interview met RTL Boulevard liet hij weten wat er precies gebeurde: Joling deed zondag nietsvermoedend de deur open toen er aangebeld werd. Voor hij het wist, stond er een onbekende dame midden in zijn woonkamer. De onbekende hield een vaag verhaal en liep naar binnen. Ze deed heel familiair, waardoor Gerard eerst dacht dat ze uit de buurt kwam. Hij raakte een beetje in paniek en belde vervolgens de buurman die met zijn twee zoons direct naar de woning kwamen.

Voorverkenning
De vrouw heeft uiteindelijk niets meegenomen uit zijn woning. De vraag is echter wat de vrouw wilde. Er wordt gesuggereerd dat er sprake zou kunnen zijn van een voorverkenning of misschien wilde ze handlangers binnenlaten. Op camerabeelden zou te zien zijn dat de vrouw niet alleen bij de woning arriveerde. Joling heeft aangifte gedaan bij de politie. Zij nemen de aangifte in behandeling.

Update:
De vrouw in kwestie blijkt volgens Nu.nl bekend bij de politie en psychische problemen te hebben. Ze was in verwarde toestand bij Joling aangekomen en had hem zo de stuipen op het lijf gejaagd.

 

Foto: Gerard Joling | Aalsmeer Vandaag

Gepubliceerd: 28 januari 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×