Ludieke, positieve en passende actie i.p.v. staken

Donderdag en vrijdag wordt er gestaakt in het onderwijs. Ook op veel scholen in Aalsmeer. De deuren van basisschool Triade zijn echter zoals altijd gewoon geopend. Het team heeft besloten deze dagen niet te staken. Wel wil de school op eigen wijze aandacht besteden aan de problemen in het onderwijs.

Met dank aan ouder Merel Mur is er een speciale stakingstas ontworpen, met de veelzeggende tekst ‘Ik wil een leerkracht voor de klas, daarom deze tas’. Deze duurzame, katoenen tassen worden op donderdag 30 en vrijdag 31 januari verkocht aan een ieder die het belang voor aandacht aan de problemen in het onderwijs deelt. Een ludieke, positieve en passende actie die bovendien prachtig aansluit bij het schoolbrede thema van Triade: ‘groen moet je doen’.

Uiteraard wordt er ook een exemplaar naar Minister Slob gestuurd, zodat het niet alleen in de winkelstraten van Aalsmeer, maar ook in het centrum van Den Haag zichtbaar is dat we ons ernstige zorgen maken. Staat u achter het onderwijs èn heeft u duurzaamheid hoog in het vaandel staan? Kom dan op  30 en 31 januari naar de speciale tassenwinkel!

Gepubliceerd: 29 januari 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×