Open Dag Wellantcollege de Groenstrook

Binnenkort staan alle leerlingen uit groep 8 weer voor een lastige keuze: naar welke voortgezet onderwijsschool ga ik? Wellantcollege de Groenstrook, een groene vmbo-school voor de basis- en kaderberoepsgerichte leerweg en de gemengde leerweg in Aalsmeer, helpt graag bij deze keuze.

Heb je bijvoorbeeld vragen als: Wat doe je met groen? Welke proefjes ga je uitvoeren? Welke gerechten maak je bij de kookklas? Wat doe je in de paardenklas? Of wat zijn de nieuwste techniek-snufjes? Kom dan de school verkennen tijdens de Open Dag. Stap op woensdag 5 februari de school binnen en kom ruiken, proeven, voelen en zien wat voor een leuke school de Groenstrook is. Maak kennis met de themaklassen Paardenklas, Kookklas en Tecklas of de Carrousel (Bloem/Plant/Dier). Je wordt door de hele school geleid, of je verkent het gebouw zelfstandig. De deuren aan de Jac. P. Thijsselaan 18 in Aalsmeer staan open van 14.00-16.30 uur en van 18.30-20.30 uur.

Lesjesmiddag
Wil je nog meer kennis met de school maken, geef je dan snel op voor de laatste lesjesmiddag op woensdag 26 februari. Je volgt theorielesjes en een praktijkles, waarbij je een keuze maakt uit een van de themaklassen. Tijdens deze middag wordt een goed beeld geven van wat vmbo-onderwijs inhoudt. Het aanmelden voor de lesjesmiddag kan op: www.wellantvmbo.nl/degroenstrook.

Voor wat betreft de inschrijving kun je je samen met je ouder(s)/verzorger(s) inschrijven op 2, 3 of 4 maart. Wellantcollege de Groenstrook verzorgt vmbo onderwijs op basisberoepsgericht, kaderberoepsgericht en gemengde leerweg niveau (met en zonder Lwoo).

Foto: eigen foto

Gepubliceerd: 28 januari 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×