Politiebureau dicht, loket geopend

In de eerste werkweek van het nieuwe jaar sloot het Aalsmeerse politiebureau aan de Dreef haar deuren en opende burgemeester Gido Oude Kotte samen met teamchef Gabriëlle Rondaij het politieloket in de Burgerzaal.

Burgemeester Oude Kotte knipte samen met teamchef Rondaij het lint door voor de ingang van het politieloket. ‘Het is fantastisch dat we nu zoveel diensten onder één dak kunnen aanbieden aan onze inwoners’ aldus de burgemeester.

Vanaf nu kunnen inwoners voor meldingen terecht in het raadhuis. Het loket van het Basisteam Aalsmeer Uithoorn is gevestigd achter in de burgerzaal en is herkenbaar aan een banner en bordje bij het loket.

Openingstijden zijn: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 8.30 tot 14.00 uur en woensdag van 8.00 tot 20.00. Zaterdag is het loket gesloten.

Foto: Oude Kotte (l) en Rondaij (r) | Gemeente Aalsmeer

Gepubliceerd: 7 januari 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×