Rustige jaarwisseling in Aalsmeer

De Aalsmeerse brandweer heeft op 1 januari de balans opgemaakt en spreekt van een rustige jaarwisseling in Aalsmeer en Kudelstaart. “Op een aantal buitenbrandjes na, is de jaarwisseling in Aalsmeer en Kudelstaart rustig verlopen”, zegt Kazerne Aalsmeer op Facebook.

Wel zijn de brandweerlieden in de eerste nacht van het nieuwe jaar opgeroepen te assisteren met de dompelpomp bij een zeer grote brand bij het bedrijf Veolia in het westelijk havengebied in Amsterdam. De ASM2 heeft geassisteerd in de binnenstad en tijdelijk de brandweerkazerne Hendrik herbezet. Al met al een drukke nacht voor de Aalsmeerse kazerne al was dit niet zo zeer binnen de gemeentegrenzen.

Foto: Kazerne Aalsmeer

Gepubliceerd: 1 januari 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×