Team Timmerman onthult goed doel bij ‘DownTown Radio’

Zaterdag 18 januari is er tussen 14.00 en 15.00 uur weer een uitzending van ‘DownTown Radio’. Team Timmerman komt langs met een primeur, want ze komen vertellen wat hun goede doel voor 2020 is geworden. De luisteraars kunnen horen wat ze zoal doen, horen over eerdere goede doelen waar ze zich voor ingezet hebben (zoals Dag van je Leven, Ons Tweede Thuis en de Mike Multi Foundation) en meer.

In het maandelijkse programma dat wil laten zien dat mensen met een beperking mee kunnen doen in de maatschappij, gaan Dennis Wijnhout, Rinus van Itterzon en Ilse Zethof ook in gesprek met Kim de Haan. Ze werkt onder andere bij de Jij & Ik Winkel en de programmamakers gaan haar in de spotlights zetten. Ze heeft ook een favoriete top 3 uitgezocht.

DownTown Radio‘ wordt iedere derde zaterdag van de maand uitgezonden van 14.00-15.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Kim de Haan | eigen foto

Gepubliceerd: 13 januari 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×