Wendy Moore in 'Jan en Jansen Live'

De 19-jarige zangeres/gitariste Wendy Moore komt uit Zandvoort aan Zee. Na twee jaar in bands te hebben gespeeld als gitarist pakte ze het zingen op en vond ze hier haar passie in. Wendy speelt alternatieve pop zoals o.a Shawn Mendes, Troye Sivan en Avril Lavinge, overigens nog steeds met de gitaar als haar beste vriend. Haar eigen nummers zijn een mix van upbeat dromerige alternative-pop tracks met een donker randje, inclusief poëtische teksten en een sound gedomineerd door de gitaar.

Zo’n anderhalf jaar geleden was Wendy ook al te gast in ‘Jan en Jansen Live’. Jan en Jurgen waren toen erg onder de indruk van haar talent. Zij zingt met veel passie haar zelf geschreven nummers en speelt daarbij ook nog gitaar.

“Muziek is een verhaal en wie kan het eigenlijk beter vertellen dan de persoon die de dingen in de liedjes heeft meegemaakt?” aldus Wendy. Ook benieuwd naar de nieuwe nummers die zij deze avond voor ons gaat zingen? Luister dan zaterdagavond 18 januari naar Radio Aalsmeer.

Jan & Jansen Live‘ wordt iedere derde zaterdag van de maand uitgezonden van 21.00 – 00.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Wendy Moore | eigen foto

Gepubliceerd: 13 januari 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×