Schone energie bij ‘Blikopener Radio’

Vroeger wilde hij uitvinder worden en hij houdt niet van wachten: maandag 20 januari is Freerk Bisschop te gast bij Blikopener Radio. Hij is investeerder in energiestart-ups en wil afscheid nemen van fossiele energie. Hij is daarom al meer dan 30 jaar bezig met schone energie en duurzame oplossingen. Op zijn bucketlist staat het (laten) ombouwen van zijn auto tot elektrische auto.

En vind je innovaties binnen bedrijven interessant? Luister dan even de uitzending van maandag 13 januari terug. Te gast was Marijn van Rossum. Deze student ontwierp een nieuwe, ‘georganiseerde’, ideation-techniek, waardoor bedrijven sneller op goede ideeën komen. “Je kunt niet van je medewerkers verwachten dat ze spontaan de hele tijd met nieuwe ideeën komen. Zeker niet op de lange termijn. Dus dan je moet het georganiseerd gaan doen, om toch nieuwe ideeën binnen te krijgen.”

Blikopener Radio‘ wordt iedere maandag uitgezonden tussen 18.00 en 19.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 15 januari 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×