'Door de Mangel' ontvangt ICT-er Stella Calvetti

De eerste gast die het team van talkshow ‘Door de Mangel’ ontving in 2020 was Kim Veltman. Zij begeleidt kinderen met een ontwikkelingsstoornis en hun gezin. Daarnaast is zij coördinator bij het Jeugdfonds Cultuur. “Ik probeer elk kind de gelegenheid te geven aan een sportieve of culturele activiteit deel te nemen”, aldus Veltman, die daarnaast via de Adviesraad Sociaal Domein de Aalsmeerse bestuurders adviseert op sociaal gebied.

Stella Calvetti
Aanstaande maandag ontvangen Mylene en Elbert Huijts weer een nieuwe gast. Kim heeft als 281e Aalsmeerder haar vriendin Stella Calvetti gevraagd aan te schuiven in de studio. Stella werkt in de ICT en woont en werkt al heel lang in Aalsmeer. Kim is benieuwd naar haar visie over de gemeente Aalsmeer en hoopt dat zij een tip heeft voor Aalsmeerders om het aankomend jaar iets in te ondernemen of ontwikkelen. Het antwoord op deze vraag en nog veel meer, hoor je maandag 20 januari vanaf 19.00 uur. Mocht je als luisteraar een vraag hebben voor Stella mail deze dan naar: studio@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de uitzending naar: 0297-325858.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Stella Calvetti | eigen foto

Gepubliceerd: 16 januari 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×