‘Young Ones’ in gesprek met jongerenwerkers

Per 1 januari heeft Buurtwerk het stokje overgenomen van De Binding en Dock Aalsmeer voor jongerenwerk in Aalsmeer en Kudelstaart. Jonas en Ilse waren bij de Goodbye-Hello receptie en interviewden daar Martin Pattipeiluhu en Tessa Westerhof die afscheid namen.

Woensdag 22 januari zijn Lizanne Eveleens en Tom Schutte bij Young Ones te gast die als jongerenwerkers vanuit Buurtwerk doorgaan in Aalsmeer. Heb je een vraag voor hen, mail het dan naar youngones@radioaalsmeer.nl. Verder bij het gezellige jeugdprogramma natuurlijk leuke muziek, aandacht voor de open dagen van de middelbare scholen en veel meer. En deze uitzending is de 16-jarige Iris Wessels uit Kudelstaart de ‘sidekick’ van Jonas.

Young Ones‘ hoor je iedere woensdag tussen 19.00 en 20.00 uur bij Radio Aalsmeer.  Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist. Volg ‘Young Ones‘ ook via Facebook en Instagram.

Foto: Lizanne (l) en Tom (r)

Gepubliceerd: 18 januari 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×