Wie wordt de nieuwe dorpsdichter?

Op donderdag 30 januari 2020 is de jaarlijkse Gedichtendag in Cultureel Café Bacchus, georganiseerd door de werkgroep Podiumkunsten & Literatuur van KCA. Deze avond wordt de toekomst gevierd met 17 dichters die het thema: ‘de toekomst’ ten gehore gaan brengen. Dit gedeelte wordt gepresenteerd door Bram Landzaat, de afzwaaiende dorpsdichter van Aalsmeer.

Na de pauze is de verkiezing van de nieuwe dorpsdichter waarvoor drie kandidaten het tegen elkaar gaan opnemen. Deze drie dichters zijn: Jan Daalman, Marcel Harting en onze eigen Radio Aalsmeerder Sem van Hest. Zij laten weten wat hun motivatie is om deze taak op zich te willen nemen en dragen hun verkiezingsgedicht voor. De jury bestaat uit drie personen en de vierde stem is van het publiek.

Dit tweede gedeelte van de avond wordt gepresenteerd door Iris Addink. Aan wie gaat Bram zijn sjaal overdragen is de grote vraag van deze avond. De avond wordt muzikaal omlijst door harpiste Petra Rosa die tussen de gedichten door van zich zal laten horen met divers repertoire. De avond begint om 20.00 uur, maar de zaal gaat een half uur eerder al open 19.30 uur.

Foto: Bram Landzaat | AalsmeerVandaag

Gepubliceerd: 27 januari 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×