Auto ramt lijnbus op N196

Op het kruispunt Van Cleeffkade, Oosteinderweg en Burgemeester Kasteleinweg (N196) is zondagavond 16 februari een automobilist met zijn auto in de flank van een lijnbus gereden.

Dat gebeurde rond 21.00 uur toen de bus (lijn 340 richting Haarlem) vanaf de Van Cleeffkade de N196 wilde inslaan. De automobilist die uit tegengestelde richting kwam, zag de bus te laat en ramde de zijkant van de bus.

Volgens getuigen heeft het toegesnelde ambulancepersoneel twee mensen nagekeken. Of zij in de auto of in de bus zaten, is onbekend. Ook over de ernst van hun letsel is evenmin iets duidelijk.  Het kruispunt was tijdelijk afgesloten.

Foto: Laurens Niezen Fotografie | LNF

Gepubliceerd: 17 februari 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×