Drie generaties De Groot bij ‘Echt Esther’

Esther Sparnaaij is nog altijd met ouderschapsverlof, daarom kunt u ook donderdag 15 februari weer luisteren naar een bijzondere herhaling. Aan tafel schuiven drie generaties “De Groot”. Radio Aalsmeer voorzitter Henk de Groot, met zijn zoon René en kleinzoon Perijn, zijn te gast.

Dat is ook spannend voor Esther, want dan zit toch opeens een bestuurder van de omroep aan tafel. Henk is wel meer dan dat; hij houdt zich nu bezig van het opzetten van (bloemen)markten in het buitenland en was jaren lang logistiek adviseur van de VBA in Aalsmeer.

René werkt als Content Marketing Strateeg voor de B2B-markt op social media, met een specialisatie naar LinkedIn en Twitter. In het verleden werkte hij 6,5 jaar bij LinkedIn. Daarnaast geeft hij advies voor de oprichting van het grootste Streetart museum ter wereld op de NDSM werf. Perijn is scholier en hij heeft net als opa en papa goed nagedacht over de muziek voor deze uitzending.

Echt Esther‘ wordt iedere donderdag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Drie generaties De Groot | eigen foto

Gepubliceerd: 17 februari 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×