Gemeentegids 2020 afhalen of digitaal

De gemeentegids van Aalsmeer 2020 is gereed. De gids wordt dit jaar niet meer huis-aan-huis verspreid, maar is wel op te vragen of op te halen op diverse punten in Aalsmeer. Ook is een digitale gids beschikbaar. In de gemeentegids staan (contact)gegevens van bedrijven, instellingen en verenigingen binnen de gemeente. Daarnaast bevat de gids telefoonnummers, openingstijden en informatie over de gemeente.

Afhalen in de buurt
Behalve in het raadhuis Aalsmeer kunt u de papieren gemeentegids ook ophalen bij:
– de bibliotheek
– buurthuis Hornmeer
– buurthuis ’t Middelpunt
– zalencentrum ’t Baken/Open Hof Kerk
– dorpshuis Kudelstaart
– wijkontmoetingscentrum Hofplein.

Digitale Gids
In de digitale gemeentegids vindt u alle beschikbare informatie uit de gids. Het voordeel hiervan is dat u de meest actuele informatie tot uw beschikking heeft. Het actueel houden van gegevens is belangrijk voor de vermelde organisaties en verenigingen. Zij kunnen wijzigingen online doorgeven en deze worden direct verwerkt in de digitale versie en in de nieuwe gids van volgend jaar.

Gepubliceerd: 20 februari 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×