'That's Life' over kunst en muziek

Donderdag is het weer die ene donderdag in de maand en tijd voor ‘That’s life’. De programmamakers hebben weer een vol programma samengesteld. In het eerste uur zijn Janna van Zon en Tobias Rothe te gast over hun boek Tijd. Een boek met prachtige verhalen van mensen met een “tijdverhaal” door Janna van Zon geschreven en met beeldmateriaal van Tobias Rothe.
Constantijn Hoffscholte komt ook langs over de nieuwe expositie in het Flower Art Museum, Bomen in beeld werkelijk een prachtige vertaling van bomen in al zijn schoonheid en Bloem de natuurlijke verleider waar bloemen in mozaïek zijn weer gegeven.

In het tweede uur schuift Heleen van Haaften van KCA aan en neemt de bekende kunstenaar Sam Drukker mee naar de studio. Heleen heeft Sam Drukker kunnen strikken om in het Oude Raadhuis te exposeren samen met werken van Paul Citroen, Gerard Fieret en Heidi Walheimer over het thema De mens, de naakte waarheid.
Tenslotte ook weer een live optreden, dit keer van Ninalynn een sing-songwriter pur sang. Nina is al eerder in ons programma geweest met haar eigen geschreven muziek in Americanostijl. Ook is Nina te beluisteren tussen de interviews door en heeft nieuwe muziek en ontwikkelingen in haar carrière waarover ze ons graag wil vertellen.

That’s Life wordt een keer per maand op donderdag uitgezonden tussen 20.00 en 22.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Foto: © Radio Aalsmeer | Arjen Vos

Gepubliceerd: 10 februari 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×