MuziekAalsmeer opnieuw in 'Echt Esther'

Tijdens het zwangerschapsverlof van presentatrice Esther Sparnaaij worden wekelijks herhalingen uitgezonden. Donderdagavond 13 februari hoor je de uitzending met zanger en gitarist Heijn Meijer en Pieter Groenveld. Hij is organisator van MuziekAalsmeer en The American Concert-series en daarnaast eigenaar van een akoestisch platenlabel.
Hein: “Mijn liefde voor muziek is er zo lang als ik mij kan herinneren. In mijn kinderjaren werden thuis regelmatig platen gedraaid en dat vond ik geweldig. Veel country, Fats Domino, Jazz, van alles. Vanaf mijn twaalfde kwam ik in contact met bluesmuziek, wat sindsdien mijn voorkeur heeft.”

Echt Esther‘ wordt iedere donderdag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: © Radio Aalsmeer

Gepubliceerd: 10 februari 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×