Carnaval bij ‘Young Ones’

Woensdag 12 februari is het weer tijd voor het jeugdprogramma Young Ones. Deze keer staat de uitzending in het teken van Carnaval, want dat staat alweer voor de deur. In Kudelstaart wordt dit uitgebreid gevierd en Ronald Stolwijk van carnavalsvereniging De Pretpeurders komt naar de radiostudio om te vertellen wat er allemaal wordt georganiseerd. Hij wordt vergezeld door jeugdprins Stein en jeugdprinses Maud.

Verder is er onder andere aandacht voor leuke activiteiten voor de jeugd in de voorjaarsvakantie en kun je luisteren naar de hipste muziek. Naast presentator Jonas schuift deze keer de 12-jarige Mick Stolwijk aan als ‘side-kick’.

Young Ones‘ hoor je iedere woensdag tussen 19.00 en 20.00 uur bij Radio Aalsmeer.  Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist. Volg ‘Young Ones‘ ook via Facebook en Instagram.

Foto: © Radio Aalsmeer

Gepubliceerd: 6 februari 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×