Uriël ensemble in 'Intermezzo'

Iedere maandagavond kunt u genieten van klassieke muziek. Sem van Hest, Arie Gerritsen en Cor Knol kiezen per toerbeurt de mooiste muziekstukken uit.
Maandag 2 maart verzorgt Sem van Hest het klassieke radioprogramma van 21.00 tot 23.00 uur. Hij zal o.a. aandacht besteden aan een concert dat 8 maart in de Schouwburg Amstelveen wordt gegeven door leden van het Uriël ensemble en de verteller Remco Melles. Klassiek ontmoet horror met verhalen van E.E. Poe, H.P. Lovecraft en G. Bomans afgewisseld met werken van o.a. Bach en Stravinsky. De uitvoerenden zijn Rick Huls op de klarinet en Yke Viersen als cellist. Viersen is te gast in ‘Intermezzo’ vanaf 21.00 uur. Uiteraard komt ook Beethoven voorbij in dit Beethovenjaar.

Intermezzo‘ wordt iedere maandag van 21.00 – 23.00 uur uitgezonden. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Foto: urielensemble.nl

Gepubliceerd: 27 februari 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×