‘Door de Mangel' ontvangt pedicure Petra Eveleens

Afgelopen maandag moest ‘Door de Mangel’ kleur bekennen bij Ellen Venema. De 286e gast coacht ondernemende vrouwen m.b.v. kleuren. Haar doel is vrouwen anders te laten denken en te laten vertrouwen op hun eigen gevoel. Zij heeft ook haar eigen card deck gemaakt met kleurige kaarten die helpen bij de coaching. Ook Mylène en Elbert moesten er aan geloven en een kaart trekken. Venema houdt ook lezingen, waarbij ze haar eigen ervaringen deelt met anderen en uitlegt hoe kleuren haar hebben geholpen tijdens de vroeggeboorte van haar dochter. De Aalsmeerse noemde zichzelf een doorzetter, chaotisch en intuïtief.

Natuurlijk is ook Ellen opzoek gegaan naar een volgende gast. De in Mijdrecht geboren Petra Eveleens wordt de 287e gast en komt maandag 2 maart naar de studio om gemangeld te worden. “Ze is pedicure aan huis. Haar klanten zijn 80+ en dat vind ik bijzonder. Waarom heeft zij voor deze doelgroep gekozen? Is ze daar naar toe gegroeid of heeft ze er bewust voor gekozen?” vroeg Ellen Venema zich af. Het team van ‘Door de Mangel’ zit maandag vanaf 19.00 uur klaar om haar van alles daarover te vragen. Mocht je als luisteraar een vraag hebben voor Petra, mail deze dan naar: studio@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de uitzending naar: 0297-325858.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Petra Eveleens | eigen foto

Gepubliceerd: 26 februari 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×