Burgemeester over corona in Aalsmeer

Vrijdagavond om half 7 ontvangt Ron Leegwater in het programma ‘Vrijdagavondcafé’ onze burgemeester Gido Oude Kotte in de studio van Radio Aalsmeer. Want het houdt ons natuurlijk allemaal bezig: het Corona Virus. Besmettingen in Aalsmeer, de maatregelen, evenementen die worden afgelast in onze gemeente. Wat zijn de gevolgen? Angst? Hamsteren in onze supermarkten? Hoe nu verder?

Heb je een vraag voor onze burgemeester? Mail naar studio@radioaalsmeer.nl en presentator Ron neemt je vraag dan mee tijdens het gesprek. Vanavond 18.30 uur live op Radio Aalsmeer en live op Radio Aalsmeer TV.

Vrijdagavondcafé wordt iedere vrijdag uitgezonden van 18.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Foto: Gemeente Aalsmeer

Gepubliceerd: 13 maart 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×