Kinderboerderij blijft open

Het bestuur van kinderboerderij Boerenvreugd heeft overleg gehad met de gemeente in verband met het coronavirus. De kinderboerderij blijft open voor publiek. Wel zullen de beheerders het bezoekersaantal in de gaten houden. Mochten er te veel bezoekers op het terrein zijn dan bestaat de mogelijkheid dat de toegang tijdelijk gesloten word. Kinderboerderij Boerenvreugd zal de richtlijnen van het RIVM nauwlettend in de gaten houden. Als er veranderingen zijn in de richtlijnen zal het bestuur in overleg met de gemeente kijken welke maatregelen er op de kinderboerderij genomen moeten worden. Voor actuele informatie adviseert het bestuur de site www.boerenvreugd.nl en Facebook in de gaten te houden.

NLdoet
Net als alle voorgaande jaren zou Boerenvreugd ook deelnemen aan het landelijke NLdoet evenement op 13 en 14 maart. Tijdens het NLdoet weekend wordt er ieder jaar weer heel veel werk verzet op de boerderij. Meerdere vrijwilligers hadden zich al opgegeven om dit weekend de handen uit de mouwen te steken. Het bestuur volgt de oproep van het Oranje Fonds om het NLdoet evenement af te zeggen.

Foto: eigen foto

Gepubliceerd: 13 maart 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×