Corona-maatregelen op FloraHolland

Ook op  de Aalsmeerse bloemenveiling Royal FloraHolland worden maatregelen genomen vanwege de ontwikkelingen rondom het coronavirus. De veiling adviseert kopers dringend om in te kopen via KOA (Kopen op Afstand). Hiermee kan Royal FloraHolland aan de RIVM maatregelen voldoen: een samenkomst onder 100 personen garanderen. Daarnaast worden alle KOA-gebruikers verzocht om de tribune werkplekken  te mijden. Dit voor de eigen gezondheid en die van anderen. Als dit besluit gewijzigd wordt, worden de kopers zo snel mogelijk via verschillende kanalen geïnformeerd.

In verband met vragen over het Coronavirus en aanvragen voor een aansluiting voor Kopen op Afstand (KOA) is de Klantenservice van Royal FloraHolland bereikbaar dit weekend. Op zaterdag 14 maart en zondag 15 maart zijn zij alleen bereikbaar van 9.00-17.00 uur via bijvoorbeeld klantenservice@royalfloraholland.com.

Foto: eigen foto

Gepubliceerd: 13 maart 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×