Coronamaatregelen in gezondheidscentrum

In heel het land worden diverse maatregelen genomen tegen het verspreiden van het coronavirus. Ook gezondheidscentrum De Driekolommen in Aalsmeer heeft maatregelen genomen tegen het COVID-19-virus. Er zijn briefjes op de toegangsdeuren gehangen waarop staat: “Indien u klachten heeft als hoesten, verkoudheid en/of benauwdheid, dan NIET het gezondheidscentrum binnengaan. Ga naar huis en neem telefonisch contact op met uw huisarts.

Ook de GGD en het RIVM adviseren telefonisch contact op te nemen met de huisarts indien er dergelijke klachten zijn. Naast hoesten is verspreiding via de handen de meest voorkomende bron van besmetting. Door het hoesten is de kans namelijk groot dat je het virus op je handen krijgt. Daarom de volgende tips:

Was je handen regelmatig.
– Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog.
– Gebruik papieren zakdoekjes.

Foto: Laurens Niezen Fotografie | LNF

Gepubliceerd: 4 maart 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×