De droom van Omnia: eigen Trampolinecentrum

“SV Omnia 2000 heeft als grote droom: een eigen Trampolinecentrum in Aalsmeer. De kans doet zich nu voor op de plaats van gymzaal De Thijsse. Deze zaal wordt niet meer gebruikt door de ESA en gemeente Aalsmeer, dé kans voor onze vereniging om deze zaal om te bouwen tot een echt Trampolinecentrum”. Dat schrijft de sportvereniging in een mail aan alle leden.

De commissie Thijsseproject vraagt aan de Omnia-leden te helpen deze droom waar te maken. Daarom organiseert zij een kick-off voor het project en start van allerlei acties op zaterdag 21 maart a.s. in de Oude Veiling van 16.00-18.00 uur.

Deze commissie is al geruime tijd bezig met de realisatie van dit project. Natuurlijk kunnen zij dit niet zonder financiële steun van diverse partijen. Hiervoor geven zij o.a. obligaties uit, kunt u lid worden van de club van 100 of sponsor worden. Heeft u interesse om te helpen, heeft u vragen over sponsoring of doneren of  heeft u andere vragen? Mail dan naar Trampolinecentrum Aalsmeer.

Foto: trampolinecentrumaalsmeer.nl

Gepubliceerd: 7 maart 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×