Ruud Knorr nieuwe CCO FloraHolland

Ruud Knorr is per 1 april benoemd tot Chief Commercial Officer (CCO) van Royal FloraHolland. Als CCO is hij tevens lid van het Management Team van Royal FloraHolland.

Ruud Knorr (52 jaar) heeft ruim 25 jaar ervaring in de sierteeltsector. Hij was onder meer Business Unit Manager bij Landgard, Managing Director Veiling Rhein-Maas (2011-2016) en sinds 2017 Divisiedirecteur Retail en Plants en lid van het Executive Committee bij Dutch Flower Group.

Kennis en ervaring
CEO Steven van Schilfgaarde: “Met de komst van Ruud halen we veel kennis en ervaring op het gebied van de sierteelt in huis. Dat geldt zowel voor de binnenlandse markt als internationaal.” Ruud Knorr: “Het mooie aan de sierteelt is dat er trots en ondernemerschap aanwezig is. Royal FloraHolland neemt daarbinnen van oudsher een unieke positie in. Ik kijk er naar uit om een bijdrage te leveren aan het versterken van de sierteelt als geheel en Royal FloraHolland in het bijzonder.”

Ruud Knorr is de opvolger van Fedor Hoevenaars, die de rol van CCO de afgelopen periode op interim-basis heeft vervuld.

Foto: Ruud Knorr | Royal FloraHolland

Gepubliceerd: 6 maart 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×