‘Door de Mangel' ontvangt zeilmaker Lobbes

Deze uitzending wordt uitgesteld i.v.m. de coronacrisis. Maandag 16 maart zal een herhaling worden uitgezonden van 25 februari 2019 met Elly Groeneveld.

‘Door de Mangel’, de wekelijkse talkshow op Radio Aalsmeer, ontving afgelopen maandag Boy Kransen. Sinds eind vorig jaar is hij gestart met Westeinder Health Studio. De 23-jarige wil zich onderscheiden door veel persoonlijke begeleiding voor zijn klanten. Hij noemde zichzelf gedreven, leergierig en zorgzaam. Dat laatste zit ook wel een beetje in de familie, want tot voor kort kon de jeugd van Aalsmeer regelmatig terecht in ‘Kroeg Kransen’.

Zoals gebruikelijk heeft ook Boy een opvolger gevonden. De volgende schakel aan de ketting is Martijn Lobbes geworden. “Hij heeft mij gevraagd voor het kettinggesprek, nu nodig ik hem uit voor de volgende uitzending.” De zeilmaker is op maandag 16 maart om 19.00 uur de 289e gast. Sinds 2018 produceert hij o.a. bootkappen. Boy wil graag van hem weten hoe hij aan zo’n vaste hand is gekomen.

Heb je ook een vraag voor Martijn, mail deze dan naar studio@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de uitzending naar: 0297-325858.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: © Radio Aalsmeer | Arjen Vos

Gepubliceerd: 11 maart 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×