Schermen en trampolinespringen bij ‘Young Ones’

In het jeugdprogramma ‘Young Ones’ gaat Jonas Ponsen op woensdag 18 maart in gesprek met floretschermer Daniel Giacon en ook komen er trampolinespringers van Omnia langs om over hun nieuw te realiseren trampolinecentrum te vertellen.

De razende reporters Iris en Lotte zijn langs geweest bij het nieuwe Funmania. Wat vindt Aalsmeer van dit nieuwe klimparadijs? Met Kai Manders als de nieuwe gastpresentator wordt het weer een gezellig programma tussen 19.00 en 20.00 uur.

Young Ones‘ hoor je iedere woensdag tussen 19.00 en 20.00 uur bij Radio Aalsmeer.  Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist. Volg ‘Young Ones‘ ook via Facebook en Instagram.

Foto: Daniel Giacon | Bizzi Team

Gepubliceerd: 12 maart 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×