Wereld Downsyndroomdag bij ‘DownTown Radio’

Helaas kan de live uitzending vanuit Café Op de Hoek, waar DownTown Op de Hoek plaats zou vinden, zaterdag niet doorgaan door het coronavirus. Zaterdag is het echter Wereld Downsyndroom dag en daar staan programmamakers Rinus, Dennis en Ilse graag bij stil. Op zaterdag 21 maart laten ze zien dat als je het 21ste chromosoom drie keer hebt, dat nog niets zegt over wie je bent. Ieder heeft zijn of haar eigen persoonlijkheid, kwaliteiten en wensen. Die dag worden ze in het zonnetje gezet.

DownTown Radio‘ wordt iedere derde zaterdag van de maand uitgezonden van 14.00-15.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: eigen foto

Gepubliceerd: 16 maart 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×