Gratis training 'assertiviteit'

Participe Amstelland organiseert een (gratis) training Assertiviteit in Aalsmeer. De training is bedoeld voor iedereen die zich in sociale situaties onzeker voelt of moeite heeft om op een prettige manier voor zichzelf op te komen. Dat kan zowel privé als op het werk zijn.

Er wordt gezorgd dat de lessen goed aansluiten op wat u wilt leren. U krijgt natuurlijk tips en handvatten die leiden tot verrassende inzichten en veranderingen. Hoeveel u deelt in de training is aan u, de training is geen therapie. Na uitleg wordt gewerkt met opdrachten en handvatten die u in de training en thuis verder kunt oefenen. De training start met een bijeenkomst om kennis te maken. De groep is 8 tot 12 deelnemers groot.

Onderwerpen
In de groep wordt gewerkt aan opkomen voor u zelf door middel van communicatietechnieken, het ontwikkelen van realistische gedachten, het veranderen van ongewenste emoties en belemmerend gedrag zoals piekeren en schuldgevoelens en het omgaan met kritiek, waardering en conflicthantering. Onderwerpen die aan bod komen zijn ‘wat heb ik mee gekregen van thuis en wat wil ik veranderen’, keuzes maken en grenzen stellen, en eigenwaarde en zelfvertrouwen.

Mogelijk tweede groep
De training start met een kennismakingsbijeenkomst op dinsdag 14 april van 15.00 tot 17.00 uur en aansluitend zijn er 9 wekelijkse bijeenkomsten op dezelfde dag en tijd. Locatie: Hadleystraat 55 in Aalsmeer. Komt dit tijdstip u niet uit? Meld toch aan, bij genoeg animo starten we donderdag 16 april  van 18.30 tot 20.30 uur in de avond.

Aan de training zijn geen kosten verbonden. U kunt zich aanmelden voor de training bij Maartje Warmenhoven (06-13324020, m.warmenhoven@participe.nu) of Milena Luteijn (06-53745267, m.luteijn@participe.nu), maatschappelijk werkers van Participe Amstelland. Of dagelijks van 09.00-12.30 uur op telefoonnummer: 0297-326670.

Gepubliceerd: 7 maart 2020 om 19:49 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×