''Misschien wil ik later nog wel eens het nieuws presenteren''

Om de week in de serie ‘Spotlight’ een exclusieve ontmoeting met een stem van je favoriete lokale radiozender. Maak kennis met de mensen van Radio Aalsmeer. Stagiaire Thamar van den Bergen heeft ‘het toetsenbord’ opgepakt en de rubriek weer nieuw leven ingeblazen. Er zijn immers nog genoeg Radio Aalsmeerders om kennis mee te maken!

Dit keer is het de 31e en jongste programmamaker die in de ‘Spotlight’ staat: Jonas Ponsen (op de foto rechts). Hij kwam als 8-jarig jongetje al kijken bij  Radio Aalsmeer en heeft bij het jongerenprogramma ‘Nou En!?’ en ‘Hartelijk Zondag’ het vak geleerd. Nu maakt hij samen met Ilse Zethof het jongerenprogramma ‘Young Ones’.

Thamar van den Bergen sprak uitgebreid met hem. Het interview in de rubriek ‘Spotlight’ vindt u hier.

Foto: © Radio Aalsmeer | Arjen Vos

Gepubliceerd: 8 maart 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×