Historische Tuin Aalsmeer

De Historische Tuin wordt zwaar getroffen door de uitbraak van het Coronavirus, evenals legio andere bedrijven in de toeristenbranche en bloemensector. Ook op de Tuin proberen ze er het beste van te maken in deze onzekere tijden.

De natuur echter, trekt zich niets aan van het Coronavirus en heeft de seringen en sneeuwballen tot volle glorie laten bloeien. Vanaf woensdag 25 maart worden deze typisch Aalsmeerse bloemen te koop aangeboden in de bloemenschuur. U kunt er terecht van 10.00 tot 16.30 uur, zolang de voorraad strekt. De ophaalbrug is al neergehaald. De kwaliteit van de bloemen is top, zoals u  gewend bent. Fleur uw huis en humeur op met een bos Seringen of Sneeuwballen. Als u dan toch thuis zit, dan graag omringt met groen!

Houdt u rekening met het volgende:
– de betaling is uitsluitend met pin.
– minimaal 1,5 meter afstand tussen andere personen.

Foto: Historische Tuin | eigen foto

Gepubliceerd: 26 maart 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×