Iedere thuisschooldag afsluiten met 'Lets Go en Stay Home'

Ook deze week kan je weer iedere schooldag luisteren naar ‘Let’s Go en Stay Home’. Iedere dag zorgen Kim, Lennart en Niels voor een gezellig uitzending met leuke onderwerpen en gezellige muziek. En het leuke is dat je er niet alleen naar kan luisteren maar je het programma ook via je tv kan volgen.

Deze week komen er weer leuke filmpjes voorbij van o.a. Muziekjuf Maartje, Team Sportservice Aalsmeer en we sluiten de week af met een magisch filmpje van Roy en Justin Huiskens. Zij waren afgelopen vrijdag te zien in de uitzending en vertelden over waar zij zich nu allemaal mee bezig houden nu ze thuis zijn. Zo maken ze iedere week voor ‘Let’s Go and Stay Home’ een filmpje met Streetmagic.

Cultuurpunt Weektip
Ook het Cultuurpunt Aalsmeer helpt mee aan ‘Let’s Go and Stay Home’. Iedere week verzorgen zij een weektip, een opdracht waar jij de hele week mee aan de slag kan gaan. En deze week is staat die in het teken van het Cultureel Talent in de gemeente Aalsmeer.  Hierbij sluiten ze aan bij de speciale editie die geopend is door de Muziekwedstrijd! Daarom roepen ze iedereen van 4 tot en met 19 jaar op om mee te doen. Je kunt met alle soorten muziek en ieder instrument mee doen. Zingen mag ook! Upload een filmpje van jezelf of met anderen via de site en gratis app en doe mee! Check www.demuziekwedstrijd.nl voor meer informatie mee doen kan tot 1 mei. Stuur je filmpje ook door naar info@cultuurpuntaalsmeer.nl en letsgo@radioaalsmeer.nl met als onderwerp, ‘de muziek wedstrijd’ Dan zorgen zij dat je filmpje lokaal ook gezien wordt! ‘

Natuurlijk hebben ze bij ‘Let’s Go’ ook nog steeds jouw hulp nodig! Vraag je favoriete nummer aan door tijdens de uitzending te bellen naar de studio. Doe een shout out naar vriendjes en vriendinnetjes. Laat een lief berichtje achter voor de mensen die je mist. Maar ook foto’s en filmpjes zijn van harte welkom.

Heb je een foto en/of filmpje die je met ons wilt delen? Dat kan via letsgo@radioaalsmeer.nl

‘Let’s Go‘ hoor en zie je iedere schooldag tussen 17.00 en 18.00 uur bij Radio Aalsmeer.  Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: © Radio Aalsmeer | Arjen Vos

Gepubliceerd: 30 maart 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×