Laatste herhaling 'Echt Esther' met Gerard Alderliefste

De laatste herhaling gedurende het zwangerschapsverlof van Esther Sparnaaij is de uitzending met Gerard Alderliefste. Hij was op 3 december 2019 te gast bij ‘Echt Esther’ mét ‘Peter in de Ether’.

Gerard Alderliefste is naast verslavingsarts vooral muzikant. Als gitarist, pianist en zanger speelde hij meer dan 20 jaar in de driemans-band Alderliefste. Zijn eerste one-man show in de theaters heette: “Dubbel Leven”, een enthousiast ontvangen programma over levenskeuzes, muziek en verslaving. Gerard treedt tegenwoordig of solo op, met een violiste of in een nieuwe achtmans formatie, genaamd Gerard Alderliefste & Friends en verwierf naam door succesvolle optredens in vaderlandse kroegen van Amsterdam tot aan Maastricht.

Donderdag 2 april herhalen we de uitzending met Gerard over zijn kleurrijke leven, zijn herinneringen aan Ramses Shaffy, de toekomst en hij kwam mét gitaar. Een hele leuke muzikale uitzending en een vrolijke afleiding van al het Corona nieuws.

‘Echt Esther‘ wordt iedere donderdag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: © Radio Aalsmeer | Arjen Vos

Gepubliceerd: 30 maart 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×