Jubileumconcerten Soundsation opnieuw uitgesteld

Popkoor Soundsation heeft ook moeten besluiten haar jubileumconcerten die op 17 en 18 april a.s. gepland stonden, uit moeten stellen. Maar van uitstel komt geen afstel, de concerten zullen op een later moment gegeven worden! De maatregelen als gevolg van de Corona-crisis zorgden er voor dat er geen optimale voorbereiding kon plaatsvinden. Daarom was al besloten de concerten uit te stellen; de maatregelen die deze week van kracht werden, maken een concert dit voorjaar sowieso onmogelijk.

Kaartjes blijven geldig
Er zijn al meer dan 250 kaartjes gekocht; mocht u er daar één van hebben, geen probleem: de kaartjes blijven geldig voor de nieuwe data. Zodra daar meer duidelijkheid over is, zal dat bekend gemaakt worden via de eigen website, social media en de lokale pers.

Foto: Soundsation | eigen foto

Gepubliceerd: 25 maart 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×