Laatste les is weer bereikt bij Cultuurpunt Aalsmeer

Terwijl de workshops “muziek”, “dans”, “nieuwe media” en “yoga” nog in volle gang zijn, is de laatste les van de workshop voor graffiti spuiten alweer bereikt. De kinderen die zich hebben opgegeven voor de workshop graffiti spuiten, hebben vijf lessen gehad. In alle lessen leerden ze iets anders.

Als eerste gingen ze aan de slag met het leren maken van een ontwerp. Het ontwerp werd in zwart wit gemaakt en daarna met de kleuren die je zou willen gebruiken voor het echte spuiten met de spuitbussen. Ook aan de bescherming was gedacht. Zo hadden ze oude kleren aan om te voorkomen dat de spetters de mooie kledingstukken beschadigden.

Als echte professionals werden er mooie “stukken” gespoten. Alles op papier, zodat de eindresultaten mee naar huis genomen konden worden. Op de site van Cultuurpunt Aalsmeer kun je zien wat de andere lessen allemaal inhouden. De volgende ronde start na de zomervakantie.

Foto: Cultuurpunt Aalsmeer | eigen foto

Gepubliceerd: 10 maart 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×