Mike vd Laarse: "Dit programma valt niet meer in te halen"

Mike “Multi” van der Laarse, de voorzitter van handbalvereniging Aalsmeer, denkt dat de hele nacompetitie van de eredivisie handbal afgelast gaat worden. “Ik verwacht niet dat dit nog doorgaat. Dit programma valt niet meer in te halen, samen met de bekerwedstrijden. Laten we reëel zijn, dan is er maar een jaar geen kampioen”, zo laat hij weten via mediapartner NH-Nieuws.

Vorige week speelde Aalsmeer de laatste wedstrijd van het reguliere seizoen. De ploeg heeft zich geplaatst voor de kampioenspoule, de zogeheten final four. Daarnaast is Aalsmeer doorgedrongen tot de kwartfinale van het bekertoernooi, maar alle handbalwedstrijden tot 31 maart zijn afgelast door de maatregelen tegen het coronavirus.

Volgens Van der Laarse gaat er een streep worden getrokken door het volledige programma van zowel de eredivisie als de beker. “Een schaal is erg belangrijk, maar gezondheid gaat boven alles.” De groepstrainingen van de club zijn afgelast. Spelers trainen nu verspreid over de dag in kleine groepjes in het krachthonk.

Bron: NH-Nieuws
Foto: Aalsmeer Vandaag

Gepubliceerd: 14 maart 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×