Mogelijk forensisch onderzoek n.a.v. steekpartij

In de nacht van woensdag 25 maart op donderdag 26 maart heeft de Forensische Opsporing van de politie bij tankstation Loogman in Aalsmeer onderzoek gedaan. Over de reden van het onderzoek kon de politie ter plekke niets zeggen. Of het onderzoek een verband heeft met een steekpartij die eerder die avond aan de Duizendmeterweg in het Amsterdamse Bos plaatsvond, is onbekend.

Steekpartij
Woensdagavond omstreeks tien uur is namelijk in het Amsterdamse Bos aan de Duizendmeterweg in Amstelveen, een persoon neergestoken. De politie zocht met onder andere een helikopter naar de dader. Het slachtoffer werd met spoed en onbekend letsel per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Dader
Later die avond meldde de dader zich bij een politiebureau buiten Amsterdam. De politie doet onderzoek naar de toedracht van de ruzie.

Foto: Laurens Niezen Fotografie | LNF

Gepubliceerd: 26 maart 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×