Muziek, kunst en boeken in 'That's Life'

Donderdag is het weer die ene donderdag in de maand en tijd voor ‘That’s Life’. Om 20.00 uur beginnen Jenny Piet en Wilbert Streng met Pieter Groenveld die op zondagmiddagen in de Oude Veiling Americano muziek brengt. Pieter komt vertellen wat er dit seizoen nog komt en wat het komende seizoen gaat brengen.

Boekhuis Aalsmeer zit nog midden in de boekenweek en eigenares Angele Aardman brengt verslag uit over het enige echte Boekhuisbal van afgelopen vrijdag en natuurlijk over de meest verkochte boeken van dit moment.

Het tweede uur komt grafisch ontwerper/kunstenaar Marcel Straver langs om over zijn werk te vertellen. Hij werkt met de techniek pointillisme: afbeeldingen die hij onderweg tegenkomt in de natuur, kortom een veelzijdige kunstenaar.

En natuurlijk is er weer live muziek van Anita Sanders. Zij is zangeres, coach en maakt ook een radioprogramma. Donderdagavond is zij in ‘That’s Life’ te gast. Zij beschikt over een enorme playlist met verschillende muziekstijlen. Anita vertelt er alles over in het laatste half uur waar ze ook een klein concert zal geven. Sanders zal ook voor iedere gast een toepasselijk muziekstuk zingen.  Luister en kijk dus donderdagavond naar ‘That’s life’.

That’s Life wordt een keer per maand op donderdag uitgezonden tussen 20.00 en 22.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Foto: © Radio Aalsmeer | Arjen Vos

Gepubliceerd: 9 maart 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×