'Echt Esther' met schrijfster Gaby Rasters

Donderdag 12 maart is er weer een herhaling van ‘Echt Esther’. De gast is schrijfster Gaby Rasters. Zij zal vertellen over haar schrijverscarrière, maar voornamelijk over haar laatste boek: “Hou me vast zoals ik was”. Dat boek schreef zij met maar één reden: ze hoopt dat iedereen om de hoofdpersoon gaat geven, zelfs van haar gaat houden! Dat iedereen inziet dat, wanneer je kanker hebt en alles goed lijkt te gaan, je nog steeds niet beter bent.

Gaby schreef het boek over haar overleden collega en vriendin. Een eerbetoon aan hun vriendschap, een monument voor Margriet. Een vriendin verliezen op jonge leeftijd is natuurlijk heel ingrijpend. Esther vraagt zich af of het schrijven van dit boek Gaby geholpen heeft in haar rouwproces.

Echt Esther‘ wordt iedere donderdag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: eigen foto

Gepubliceerd: 9 maart 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×