Ethiopië-avontuur bij ‘Young Ones’

Leerlingen Renske en Jade en leerkracht Juliette de Vries van Wellantcollege Westplas Mavo zijn net terug uit Ethiopië waar ze namens Edukans mochten helpen. Ze komen woensdag 11 maart in het jeugdprogramma ‘Young Ones’ vertellen over hun grote avontuur.

Razende reporters Iris en Lotte zijn met de microfoon op pad gegaan op het Alkwin Kollege. Wat vinden de leerlingen daar van het eventueel veranderen van de schooltijden? En met weer een nieuwe gastpresentator naast Jonas en Stevan wordt het vast weer een gezellige uitzending op woensdag 11 maart om 19.00 uur.

Young Ones‘ hoor je iedere woensdag tussen 19.00 en 20.00 uur bij Radio Aalsmeer.  Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist. Volg ‘Young Ones‘ ook via Facebook en Instagram.

Foto: eigen foto

Gepubliceerd: 6 maart 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×