‘Door de Mangel' naar de sportschool met Boy Kransen

Afgelopen maandag ontving ‘Door de Mangel’ de 287e gast. Petra Eveleens is pedicure aan huis en haar klanten zijn allemaal 80+. Zij is geboren in Mijdrecht en opgegroeid in De Hoef. Door de liefde kwam zij in Aalsmeer terecht. Haar in 2018 gestarte pedicure-praktijk loopt als een tierelier. “Vooral het medische gedeelte trekt mij aan en de ergste voeten vind ik een uitdaging”, aldus Eveleens die vroeger ook les heeft gegeven bij de Mijdrechtse reddingsbrigade. De Aalsmeerse noemde zichzelf sociaal, een doorzetter en piekeraar.

Natuurlijk is ook Petra opzoek gegaan naar een volgende schakel aan de ketting. Boy Kransen is op maandag 9 maart om 19.00 uur de 288e gast in de Aalsmeerse talkshow. Boy is 23 jaar en zijn hele leven zeer gedreven bezig met sport en voeding. Hij heeft de Westeinder Health Studio opgericht die sinds november jl. open is. Tot januari had hij nog een fulltime baan als project manager in de marketing, waarna hij parttime is gaan werken bij de Body and Fit Shop als product specialist op de klantenservice. Petra Eveleens wil graag weten wat hem onderscheidt van alle andere sportscholen en personal coaches.

Heb je ook een vraag voor Boy, mail deze dan naar studio@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de uitzending naar: 0297-325858.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Boy Kransen | eigen foto

Gepubliceerd: 5 maart 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×