De ‘Mark & Eric Show’ met carnaval en Pramenrace

Op vrijdag 6 maart stoomt de ‘Mark & Eric Show’ je weer klaar voor het weekend! Dit keer op radio én TV (Caiway kanaal 12). In de show zal worden teruggeblikt op het carnaval in Poelgilderdam en zal ook ‘De Toreadoor’ zeker niet ontbreken als snelste stijger in de Top 40 sinds jaren.

Op diezelfde avond zal de bekendmaking van het thema van de Pramenrace plaatsvinden, dus zal er live geschakeld worden met dit event. De party agenda voor de komende maand wordt met je doorgenomen, evenals de rangen en standen van de plaatselijke sportclubs. Mis het niet!

De Mark en Eric Show‘ wordt iedere eerste vrijdag van de maand uitgezonden van 20.00 – 22.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: © Radio Aalsmeer | Arjen Vos

Gepubliceerd: 2 maart 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×