Ook Aalsmeer en Kudelstaart applaudisseren voor de zorg

We hebben ze allemaal gezien: de ontroerende beelden uit Zuid-Europa waarin vele mensen vanuit hun raam of vanaf hun balkon applaudisseerden voor alle zorgmedewerkers. Ook in Nederland zijn er vele zorgmedewerkers dag en nacht in touw om het gevecht te leveren tegen het coronavirus en voor onze gezondheid.

Om alle zorgmedewerkers, doktoren, huisartsen en verpleegkundigen een hart onder de riem te steken, werden er twee oproepen gedaan om voor hen te applaudiseren. Beide initiatieven hebben de krachten gebundeld en op dinsdag 17 maart om 20.00 uur werden ook in Aalsmeer en Kudelstaart de handen stuk geklapt. Een mooi initiatief!

#applausvoordezorg

Gepubliceerd: 17 maart 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×