Ook Downtown Ophelia 2020 geannuleerd

“Met heel veel pijn in ons hart heeft ook het bestuur van Stichting DownTown Ophelia moeten besluiten ons jaarlijkse evenement ‘met een boodschap’, dat gepland stond voor zaterdag 13 juni, voor 2020 te annuleren”, zo valt te lezen op de Facebook-pagina van de stichting.

De voorbereidingen en sponsorwerving konden geen doorgang meer vinden en de situatie is nog te onzeker. Het bestuur hoopte dat er nog mogelijkheden zouden komen en heeft daarom lang met deze beslissing gewacht. “Maar helaas, dit is nu het verstandigste.”

DownTown Ophelia realiseert zich dat velen uitkeken naar 13 juni en dat komt, net als zoveel andere leuke evenementen, nu te vervallen. “Wij hadden ons er ook zo op verheugd om van deze vierde editie weer een groot feest te maken en deze bijzondere doelgroep in het zonnetje te zetten in de winkels, op de braderie, in de horeca, bij de kappers en natuurlijk op straat en op het podium.”

De ondernemers uit de Ophelialaan bieden samen met de Jij & Ik Cadeauwinkel de mogelijkheid om na de crisis weer op veel plekken aan de slag te gaan. Ook belooft het bestuur dat zij zich hard blijven maken om te laten zien dat ook zij kansen moeten krijgen op de arbeidsmarkt.

Foto: Michelle en Meike en Fabian | DownTown Ophelia

Gepubliceerd: 31 maart 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×