Samen één met 'You’ll Never Walk Alone'

Vrijdagochtend 20 maart zal tijdens de dagprogrammering van Radio Aalsmeer om kwart voor negen het nummer ‘You’ll Never Walk Alone’ van Gerry & The Pacemakers klinken, net als op heel veel andere radiozenders in Nederland..

3FM-ochtenddeejay Sander Hoogendoorn kwam eerder deze week met het idee om dit nummer gelijktijdig te laten horen op zoveel mogelijk radiozenders, om te laten horen dat we samen één zijn in deze bizarre tijden.

Inmiddels doen, naast Radio Aalsmeer al meer dan 60 verschillende radiostations in heel Europa mee. In Nederland o.a.: Radio 10, Radio Veronica, 100% NL, NPO Radio 1, Radio 2 en MeerRadio. Maar ook radiostations in België, Luxemburg, Duidtsland, Engeland, Oostenrijk, Estland, Finland, Letland, Bulgarije, Spanje, Roemenië en Georgië.

Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 19 maart 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×