Aantal coronabesmettingen naar vijf in Aalsmeer

Op vrijdag 20 maart is volgens het RIVM het aantal mensen besmet met het coronavirus in Aalsmeer gestegen naar vijf personen, één meer in vergelijking met donderdag. In Uithoorn gaat het om twee gevallen. In werkelijkheid kunnen het er meer zijn, omdat niet iedereen meer wordt getest door de GGD.

In Amstelveen kwamen er 9 besmettingen bij en staat de teller nu op 22.

Sinds donderdag zijn er in Nederland nog eens 534 mensen positief getest op COVID-19. In totaal zijn er nu 2994 positief geteste mensen in ons land. Onder hen zijn 725 mensen die in de zorg werken. Zij worden vaker dan andere groepen getest.

In totaal zijn er nu 106 personen overleden aan de ziekte. De leeftijd van de overledenen ligt tussen 63 en 95 jaar. In totaal zijn 643 patiënten opgenomen (geweest) in een ziekenhuis.

Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 20 maart 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×