Ondernemers inventief tijdens coronacrisis

Het coronavirus legt een steeds groter beslag op ons dagelijks leven. De gesloten scholen, de oproep thuis te werken, gesloten horeca, minimaal anderhalve meter afstand tot elkaar te houden en sociale onthouding, zijn een aantal inmiddels bekende maatregelen.  1½

Nederland heeft nog geen totale lock-down, maar steeds meer winkels nemen maatregelen of sluiten zelfs de deuren. Zo zijn de winkels van Van Uffelen gesloten en heeft de Action beschermende maatregelen genomen (zie foto). Anderen zijn inventief en ontvangen alleen klanten op afspraak of gaan producten bezorgen.

Welke (inventieve) maatregelen neemt u als ondernemer? Laat het ons weten, dan kunnen we de Aalsmeerders en Kudelstaarters daarover informeren! Mail naar info@radioaalsmeer.nl

Foto: Laurens Niezen Fotografie | LNF

Gepubliceerd: 20 maart 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×