Vuurwerkbrillen gezocht voor het OLVG

Donderdag plaatste de Aalsmeerse Ilona van Tol een speciale oproep op Facebook. Zoals bekend, kampen veel ziekenhuizen met een tekort aan beschermende attributen tegen het coronavirus. Hierdoor kunnen zij hun zorgmedewerkers niet voldoende beschermen. Daarom deed Ilona een oproep vuurwerkbrillen te verzamelen voor het OLVG-ziekenhuis. “Mocht u ze hebben liggen, dan kom ik ze graag halen. U mag ze ook komen brengen. Ik geef ze zo snel mogelijk af bij het personeel die ze nu zo hard nodig hebben.” Voor de duidelijkheid; het gaat om brillen voor volwassenen.

Vrijdag kon zij melden dat zij al vele reacties heeft gehad: “Er zijn al 1280 nieuwe en gebruikte brillen ingezameld voor de mensen die ze zo hard nodig hebben en voor ons doorgaan in de strijd tegen corona. SUPER”, aldus Van Tol.

En u kunt nog steeds brillen inleveren. Stuur Ilona een PB op Facebook. Of laat het Radio Aalsmeer weten en wij geven het aan haar door, zodat zij de brillen kan komen ophalen.

UPDATE: zaterdag 21 maart zijn er nog eens 50 brillen gebracht. Als mensen nog willen doneren, graag snel actie, want Ilona gaat de brillen maandag brengen naar het OLVG-West.

UPDATE 2: inmiddels is de inzameling gestopt. Ilona heeft in totaal 1350 vuurwerkbrillen naar het OLVG kunnen brengen en bedankt iedereen die heeft bijgedragen.

Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 20 maart 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×