Wethouder Van Rijn over economische gevolgen corona

Het coronavirus heeft zeer veel gevolgen, ook voor het bedrijfsleven in Aalsmeer. De horeca moest de deuren sluiten, bedrijven stimuleren hun werknemers vanuit huis te werken, maar in sommige bedrijfstakken is dit onmogelijk. Freelancers hebben het moeilijk, maar zeker ook het MKB en zelfs de grote ondernemingen zoals FloraHolland.

Aanstaande vrijdagavond tijdens het ‘Vrijdagavondcafé’, het enige café dat nog open mag, gaat wethouder economische zaken Robert van Rijn met programmamaker Ron Leegwater in gesprek over de gevolgen voor de bedrijven in Aalsmeer en Kudelstaart. Hoe gaat het met ze en hoe kan de gemeente hen bijstaan?
Heb je een vraag voor de wethouder? Mailen kan naar studio@radioaalsmeer.nl.

Vrijdagavondcafé wordt iedere vrijdag uitgezonden van 18.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Foto: Robert van Rijn | Gemeente Aalsmeer

Gepubliceerd: 17 maart 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×