Verzoekplaat voor ieder die het kan gebruiken

De uitzending van ‘Jan en Jansen Live’ van zaterdag 21 maart zal, zoals wel meer programma’s, anders zijn dan je gewend bent. Deze avond geen live optredens, omdat ook in de studio van Radio Aalsmeer maatregelen getroffen zijn vanwege het coronavirus.

Desondanks gaat het team er een gezellige show van maken. “Met en voor elkaar, want we willen mensen de kans geven om een plaatje aan te vragen voor een ander”, aldus de programmamakers. “Iemand die misschien nu wel heel hard aan het werk is in een verzorgingshuis of die het mogelijk maakt dat de supermarkten open kunnen blijven. Of voor iemand die nu geen bezoek kan ontvangen. Deze mensen kunnen we zo laten weten dat er aan ze gedacht word”, aldus Jan Gravesteijn.

Je kunt een WhatsApp-berichtje met je verzoekplaat, je naam en voor wie sturen naar 06-47149185 of tijdens de uitzending bellen naar de studio op nummer: 0297-325858.
Dus is er iemand die je op deze manier even in het zonnetje wilt zetten, laat dan morgen iets van je horen!

 

Foto: eigen foto

Gepubliceerd: 18 maart 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×